A szotar uj valtozataban akar mondatok forditasa is kerheto. Minden helyes forditas ugyanakkor bekerul a szoszedetbe is, ezaltal a szotar allandoan bovul.
A fenti opcio mar most elerheto a "webdictionary"-n keresztul viszont ott gond van kulonleges karakterkeszlet hasznalatakor az ekezetek beirasaval es emiatt sokszor olyan szavak sem talalhatok amik egyebkent mar benne vannak a szoszedetben...
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:06 pm Post subject: meg tobb
na hali szerintem jo a szótár csak kellene ragozásakat is irni bele meg telyes mondatokat is lehessen begépelni és forditsa is le... aztán tovább a szerkesztőség dolga én csak egy tipet adtam
Egyelore fejlesztes alatt van es csak az angol valtozat mukodik, de mar most szivesen olvasnank velemenyetek es epito jellegu kritikatok!
Ez az uj verzio mindenekelott a felhasznalok kozotti kozremukodes elosegitesere epult. Barki hozzajarulhat a szoszedet fejlesztesehez es szerintem igazi WEB 2.0 szotart keszitunk.
Nem irok tobbet rolla hiszen mindenekelott a ti velemenyeteket szeretnenk itt olvasni...
Nem kell tagja legy a forumnak, hogy ebbe a topikba irhass! Velemenyed, megjegyzesed, kritikad sokat segitene programozonk, Albi munkamoraljanak noveleseben.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum